måndag 30 juli 2007

söndag 29 juli 2007

4 dar i en ishall

Nu är utställningen överstökad. Man känner sig helt utpumpad men samtidigt väldigt uppe i varv. Jag har inte hunnit titta på någon katt knappt, jag vet inga resultat, jag har inte hunnit prata speciellt mycket med folk. Ändå tycker man detta är kul. Konstigt.
Fast det ska bli otroligt skönt nästa gång jag ställer ut. Då ska jag bara vara utställare. Inte hjälpa till för fem öre!
Tills nästa gång det är dags... ;o)

söndag 15 juli 2007

Choklad


Såg på Kalle och chokladfabriken. Den var bättre än jag trodde.
Och Johnny Depp....ja tack!

lördag 14 juli 2007

Dans i Folkets Park

Idag åkte jag till Heby för att dansa squaredance till Robert Milestad. Det tog lite drygt 1,5 timme att åka dit. Kände inte igen många där för det var inte så många besökare från Sthlmsklubbarna utan de flesta var från Västerås eller Dalarna mm, men det var ju bara kul att få träffa och dansa med lite nya trevliga människor. Tyvärr var inte heller någon av mina favoritkavaljerer där men jag fick ändå dansa så gott som varenda dans. Jättekul! Dansen var i en jättemysig folkpark och även vädret visade sig från sin bästa sida så regnet kom inte förrän på hemvägen.
Jag är glad att jag åkte dit trots att jag gjorde mitt bästa för att hitta på bortförklaringar i morse...

torsdag 12 juli 2007

Kattungar!

Ixi fick sina ungar inatt, en vid halv 3 och en halv 6. Så det blev ej så mycket nattsömn kan man säga... 2 ungar blev det alltså denna gång om det ej kommer nån eftersläntrare... men hon verkar ha lagt sig till ro så det är nog klart allting. Ixi är en jättebra mamma som tog hand om allting och skötte sina ungar direkt från första sekund.

söndag 8 juli 2007

Dessa annonser

Hmmm, jag undrar just hur annonserna nertill på sidan resonerar.... Meningen är att de ska passa in på sidans innehåll men än så länge är det mest en massa om barnlöshet och graviditeter och var kommer detta in i bilden?
Vi får väl se om det blir mer relevant framöver.

Vart tog den vägen?

Vart tog den här dagen vägen?? Jag skulle egentligen bort på middag till en kompis idag men vi sköt upp det till senare i veckan. Plötsligt hade jag alltså en fri dag. Vad gjorde jag av den? Gjorde jag någon nytta? Icke sa Nicke...
Inte ett dugg har jag gjort. Jo fixat iordning Ixis bolåda och tittat lite på min distanskurs och uppdaterat en hemsida där jag är webmaster. Men annars, nix!
Rätt skönt det också föralldel.

Terror

Slår på radion och det första jag hör är att de varnar för terrorattacker på Bali. Känns inte så lustigt eftersom syrran & svågern är där på bröllopsresa just nu. Svenska UD anser tydligen inte det är någon fara så jag hoppas verkligen att de har rätt.
Olustigt.

lördag 7 juli 2007

Turdag?

07-07-07. Triss i sjuor. Tursammare kan det väl knappast bli tydligen. Jag märkte inget särskilt idag dock, Endast 2 rätt på V75 tex. Min munkmaskin lär dröja....

Foto: www.fotoakuten.se

Grabben i graven bredvid...

Idag åkte jag ut till Hässelby kyrkogård för att leta reda på min mormorsmors grav och fota den på uppdrag av min kusin som släktforskar. Kändes lätt suspekt att smyga omkring på kyrkogården med en kamera i högsta hugg...
Tyvärr fanns inte graven kvar längre. Att det ska vara så att man blir bortplockad om ingen betalar för en!? Hur ska man då kunna hitta sina bortglömda förfäder??

fredag 6 juli 2007

Stackars kisse

Nu hade jag trott att jag skulle skriva om alla häftiga bilar jag sett och den ursnygga Cadillacen jag åkt i men jag kom aldrig till Västerås. En sprucken livmoder satte stopp för det hela. Inte hos mig men väl hos min kompis katt. Stackarn! Så dagen tillbringades med orolig väntan efter akuttransport till veterinären. Just nu lever 2 pyttesmå ungar (av 5) och mammakatt sover och är groggy. Jag håller tummarna att allt går bra.
Västerås ligger väl kvar även nästa år.

torsdag 5 juli 2007

Behöver du bilder?

Hittade en bra sida där man kan låna foton för illustrationer till tex hemsidor: www.fotoakuten.se
Det finns alla möjliga kategorier. Nedanstående jordgubbe är bl.a lånad därifrån.
Kan vara bra att ta till om man inte har något eget lämpligt foto - eller orkar leta fram ett...

Sommarsmak



Jordgubbar & glass - det är verkligen smak av sommar!
Vi som aldrig har något fikabröd på jobbet (och bra är väl det på sätt och vis) blev idag överraskade av en kollega som bjöd på jordgubbar och vaniljglass.
Tack för det Hans! You made my day... :o)

Foto: www.fotoakuten.se

onsdag 4 juli 2007

Trött

Jag är så TRÖTT! Vem har bestämt att det är mycket fiiinare att vara morgonpigg?
OK i det gamla bondesamhället hade det sina fördelar att vara uppe med tuppen, det kan jag hålla med om - men nu?
Jag vill ha tillbaka min förlorade sommartidstimme! Ge mig den NU!

måndag 2 juli 2007

Bloggtypen

Det finns tester för vad som helst...
Vilken bloggtyp är du ?

Dagboksbloggare
Din blogg är din offentliga dagbok. Du skriver om tentor, mensvärk, godissug, barnuppfostran, tandläkarbesök, ångest, spindelfobi och relationsproblem. Du skiter fullständigt i huruvida dina inlägg innehåller korrekt grammatik, kommatering och tangentbordsmissar. Din blogg är ändå bara till för vardaglig ventilering och att ingen läser den bekommer dig inte det allra minsta.

Stämmer detta? Ja, det visar sig väl...har ju nyss börjat blogga.

Vilken bloggtyp är du?

Bada med blodiglar


Fick ett mess från syrran att de varit på utflykt och bl.a badat med blodiglar.
Trevligt!
Känns lite i samma stil som Dansar med vargar.
Eller kanske inte....hmmm...

söndag 1 juli 2007